Lære at synge!

 

 

 • Har du et ønske om at lære at synge som dine største idoler, men på din måde?
   
 • Bliver du muligvis hæs eller træt i stemmen, og ærgrer dig over de sange du ikke formår, men drømmer om at synge og kunne du

  tænke dig at komme ud over det?

 • Ønsker du metodiske redskaber til at arbejde med dit udtryk, så du bliver en performer med nærvær og personlighed og en af dem man lægger mærke til?
   

 • Har du et ønske om at tage dig selv og dit talent alvorligt og virkelig udvikle dig?
   
 • Ønsker du et indblik i hvor du er i forhold til dine mål og drømme og vejledning i hvordan du kommer derhen?
   

Har du lyst til at vide, at du skal til solosang kun med fokus på dig og dit talent?

 
 

Hvem står for sangundervisningen?

 

 

Pernille Pettersson Carmohn er stifter og leder af Vocalhouse. Vocalhouse er et sted for sangere på alle nivauer men fælles for dem alle er at de er seriøse omkring arbejdet med deres egen stemme og hvor de vil hen?

 

Det kan være alt fra at gå til optagelsesprøver på musicalskoler til bare at ville kunne synge uden at blive hæs. Enkle tager også sangundervisning som en del af noget selvudvikling.

 

Pernille er uddannet sanglærer i KST i 2005 og har levet af at synge og spille skuespil siden 1994. Hun har undervist på CVI siden fra 2005 - 2010 med speciale i masterclass og udtryksarbejde. 37 Pernille er sen super dedikeret lærer med foden solidt plantet i de danske musikteater scener. Senest har hun lavet Mamma Mia med 40 forestillinger som hovedrollen Donna. Hun har sommeren 2012 medvirket i sin første revy som hun har modtaget meget anerkendelse for.

 

 

 

 

 

 


 

Hvor foregår sangundervisningen?

 

Vocalhouse holder til i Det Danske Filmskuespillerakademis lokaler på Vesterbrogde 67 1. th. Skønne lyse lokaler lige overfor Føtex og Værnedamsvej med alle de hyggelige lokale butikker. Der går bus lige til døren eller du kan gå fra hovedbanegården.

 


 

Hvorfor skal jeg vælge sangundervisning hos lige netop Vocalhouse?

 

Hvis du vil have en teknik som vil følge dig resten af livet og giver dig ubegrænsede muligheder så er Komplet Sangteknik løsningen. Vil du samtidig have en lærer som ved hvordan man fremelsker lige netop din unikke lyd og personlige udtryk så er Vocalhouse et godt valg.

 

 

 

JA TAK SEND MIG STRAKS VIDERE TIL SOLO SANG

NYHEDSBREV
 
SÅDAN FÅR DU PUBLIKUM TIL AT LYTTE! 
GRATIS GUIDE DIREKTE I DIN INDBOKS.
 
Tilmelding:
 
E-MAIL:

FORNAVN: