HVEM VINDER:
TALENT ELLER HÅRDT ARBEJDE?
En historie om talent
Da jeg var yngre, ca. i folkeskolen, mærkede jeg en interesse for min sang. Jeg tjente penge på at synge som 15 årig. Jeg blev headhuntet til det Danske Melodi Grand Prix som 17 årig. Jeg var på turne i udlandet, fik efterfølgende hovedroller i diverse musicals og sang store slotskoncerter. En cabaret jeg var med i fik en Reumert. Jeg fik tilbudt pladekontrakt og et musical job i

Tyskland - ja det kørte derudaf til jeg var 26.Jeg skulle ikke øve mig særlig meget min stemme ville det meste. Korte kurser tog jeg her og der - men jeg fik ikke indøvet nye færdigheder. Redskaber.


Usikker og tvivlende
Tiden gik og der blev længere mellem jobsene. Der var flere sangere og skuespillere om rollerne. Mange af dem artister som havde knoklet sin vej op gennem diverse uddannelser og kurser og endelig fik hul igennem.

Der stod jeg. Med mit talent. Jeg havde fået en masse rutine og dyrekøbt erfaring, men havde ingen redskaber. Det var faktisk ubehageligt. Det gjorde mig usikker og tvivlende. I de stille perioder uden arbejde, måtte jeg i gang med at udvikle mig og lære nyt, men det føltes helt ærligt en kende sent.

Er talent nok?
Talent er nok for en periode, men der skal mere til! Hvis du som sanger vil klare dig, skal du dygtiggøre dig hele tiden. Stå ikke stille, bliv ikke doven, lyt til roserne og nyd den gave det er at have et medfødt talent, men øv dig og bliv ved med at udvikle dig - du kan nå rigtig langt! Så - hvem vinder: Talent eller hårdt arbejde? 


Min mening er at hvis du skal klare dig i musikbranchen er fordelingen:
Talent 10% og hårdt arbejde 90%. Hårdt ja - men også sjovt!

 

STAR POWER | PROGRAM - 1 plads tilbage!


Den 31. januar starter Vocalhouse 12 ugers kursus - STAR POWER | PROGRAM.

Vil du nå at være en af de priviligerede der tilegner dig redskaber for resten af livet?

 

 


Kurset afsluttes med koncert med dig som solist i Kulturhuset Galaksen.  

TILMELD DIG HER
  
Vi ses til masser af sangtræning!Pernille Pettersson Carmohn
VOCALHOUSE


NYHEDSBREV
 
SÅDAN FÅR DU PUBLIKUM TIL AT LYTTE! 
GRATIS GUIDE DIREKTE I DIN INDBOKS.
 
Tilmelding:
 
E-MAIL:

FORNAVN: