HOLD NU KÆFT DET ER GODT GÅET!!


 

Ja undskyld mit sprog men idag må jeg godt bande.
 

Min mand, Kenneth Carmohn og jeg, har netop skålet i champagne med Mikkel Lund.

Hvorfor?

Fordi Mikkel har fået sin første hovedrolle som professionel skuespiller på et dansk teater!  (Det er stadig lidt hemmeligt derfor ingen navne eller titler.) 


Der hører mere til historien....

Mikkel er ikke en hr. hvem som helst. Mikkel er skuespiller, sanger og.... spastikker. Han har de sidste 10 år modtaget undervisning af min mand Kenneth Carmohn og derudover modtaget undervisning i sang og deltaget på 12 ugers kurset STAR POWER.
 

Mikkel havde en drøm, et mål om at blive professionel skuespiller og det er gået i opfyldelse. Jeg er nærmest ordløs af beundring. Hvor ville det have været nemt at give op for Mikkel. Han er spastikker, sidder i kørestol og vil være prof. skuespiller. What are the odds?? 


Til vinter går hans drøm i opfyldelse og han kan kun takke sig selv for det. Mikkel har trænet og dygtiggjort sig. Med vilje, udholdenhed og mod.

STORT TILLYKKE Mikkel - du er indbegrebet af en fighter!
 


Læs her hvad Mikkel synes om STAR POWER:

 


"Før jeg startede på kurset havde jeg en comfort zone i forhold til mange ting. Men efterhånden som kurset skred frem, fandt jeg ud af, at det var kun noget som foregik i mit hoved og at jeg kan lige, hvad jeg vil! 


Carmohnteknik kan i den grad afdække det potentiale eller guld, vi alle indeholder.

Rytmik/improvisation var en kæmpe udfordring for mig, også rent fysisk, men jeg blev alligevel tosset med det efterhånden, som jeg turde give slip på min indre kontrolfreak. Jeg vil rigtig gerne på flere kurser/workshops. Det er sjovt!" Mikkel H. Lund
Hvad med dig? Har du en drøm - og skal du snart igang?


Er din drøm at komme til at leve af din sang, din musik, spille musical eller bare blive den fedeste udgave af dig selv som sanger, så tjek STAR POWER ud, du kan lige nå det vi starter 4. sep.

 

Læs mere om STAR POWER og tilmeld dig lige her.

Tilmeldingsfrist 20. august!
 

Ej hvor jeg glæder mig til vi ses og husk nu: selvtillid, vedholdenhed og mod kan betale sig hvis du har drømme. 

På gensyn i Vocalhouse!


Pernille Pettersson Carmohn

NYHEDSBREV
 
SÅDAN FÅR DU PUBLIKUM TIL AT LYTTE! 
GRATIS GUIDE DIREKTE I DIN INDBOKS.
 
Tilmelding:
 
E-MAIL:

FORNAVN: