GØR DU DET DU DRØMMER OM? 

Julemåneden står for døren og snart byder vi 2013 velkommen!

Vocalhouse vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig en rigtig god og hyggelig julemåned inden det for alvor går amok med julefrokoster, gaver og nisser i gadebilledet.

 

Det er på mange måder en skøn tid, men også en tid hvor reflektioner over, hvordan det nye år mon bliver og status over det gamle indfinder sig.

For mit vedkommende har 2012 været et år fyldt med nye udfordringer. Jeg har debuteret som revy skuespiller og Vocalhouse er for alvor blevet min levevej - farvel dagpenge - goddag herre i eget hus med alt hvad det fører med sig af fryd, stolthed, spænding og angsfyldte momenter. Nu glæder jeg mig til at sætte mål for det nye år og jeg vil så vidt muligt stadig forfølge mine drømme!

 

Hvad med dig? Hvad tænker du og hvad betyder det nye år for dig?


Det kan være ret fedt at reflektere over det spørgsmål. Gør du det, du drømmer om? Eller gør du blot det, du altid har gjort? Tænker du uden for boksen? Har du haft lyst til at tage en jordomrejse? Ender du altid med ikke at komme afsted? Hvad med drømmejobbet, kærligheden og alle de andre ting du har lyst til, får du gjort noget ved det?

 

Måske er dit svar, at du ikke gør så meget af det du drømmer om. I så fald så prøv at stille dig selv spørgsmålet: "hvor længe skal det være SÅDAN?"

Er dit svar at sådan skal det IKKE være længere så kæmp for, at alt hvad du ønsker for dig selv, går i opfyldelse og lov dig selv at lige meget hvor meget modstand du vil møde på din vej, så vid at det kun er udfordringer der vil gøre dig stærkere.

Alt det bedste og med ønsket om en skøn december for dig og dine kære!


Vocalhouse
 


 

SOLO 1 | APPETITVÆKKER 

1 time


LIGE NU STOR JULERABAT! FØR KR. 650 - NU KR. 500.
KAN KØBES TIL OG MED 10. DEC.

 


 

- Er det nu du skal give dig selv eller en du holder af en sangtime?


Gå fra evt. tvivl og usikkerhed til - de her teknikker må jeg bare lære, for pludselig kan jeg synge toner, jeg ikke troede var muligt!!

Klik på gaven!
 

 

 

 

STAR POWER | PROGRAMEt unikt tilbud på markedet. En enestående mulighed for gennem Carmohnteknik og Komplet Sangteknik, at nå dine mål og udvikle dit unikke stjerne potentiale! Kan bruges til at maksimere din sceneoptræden, så du har muligheden for at brænde igennem 100% i alle solist sammenhæng. 

 

Læs mere her!

 


 

ANBEFALING!


Går du og drømmer om at udleve et givent kultur projekt, men har ikke begreb om hvordan du skal komme igang eller håndtere det? 

Min sindsygt dygtige kollega producent og projektleder Nadja Kalnæs, indehaver af Innovativ Kulturledelse, har lavet en pakkekalender. Når man tilmelder sig vil man fra 1.- 24. dec. hver dag få en mail direkte i sin indbakke med et relevant emne og redskaber til sin kulturledelse.

”Lågerne” er ikke skrevet som et facit med to streger under, og som den eneste måde at løse en opgave på. De er skrevet til inspiration og afspejler, hvordan Nadja ville løse en given opgave. De indeholder en step-by-step plan, hvis man ønsker at gøre det samme.

Læs mere eller tilmeld dig her! 

God fornøjelse med det!

NYHEDSBREV
 
SÅDAN FÅR DU PUBLIKUM TIL AT LYTTE! 
GRATIS GUIDE DIREKTE I DIN INDBOKS.
 
Tilmelding:
 
E-MAIL:

FORNAVN: