GLADE SANGERE

 

 


De korte:

 

Sagt om Pernilles undervisning både solo og masterclass:

 

- Helt konkret kan jeg fyre den af på nogle toner som jeg aldrig havde troet var muligt.

 

- Det er ikke en underdrivelse! Jeg er forbløffet over hvad jeg på så kort tid er blevet i stand til at gøre med min stemme! Og jeg bliver stadig bedre!

 

- Det var som en øjenåbner pludselig at kunne finde en frase man kunne synge nærmest perfekt, bare ved at have styr på funktionen til den.

 

- Det har helt klart øget min selvtillid, for jo mere sikker jeg er sangteknisk, jo større selvtillid har jeg til at optræde.

 

- Med de rette værktøjer kan jeg dreje fortolkningen ganske lidt, og derved opleve kæmpe forskelle i udtrykket - udadtil, men også indeni. Det synes jeg at vi oplevede alle sammen i klassen.

 

- Du har rigtig gode ideer til fortolkning og stemmeføring, og du formidler det klokkeklart! 

 

- Jeg har kun gode ting at sige om undervisningen, og jeg ser allerede frem til mere undervisning.

 

- Pernille er super dygtig og en super skarp analytiker.

 

- Som underviser er hun energisk og karismatisk og bare på. Og så er hun sjov og meget behagelig!

 

- Vidunderligt undervisningsmiljø!!

 

 


Ida Maria - Star Power kursist.

 

 

 

 

Happy - Happy - Happy - Finally!!! 

 

Months and months of hair-out-pulling-struggeling with the CVT tecniques are starting to pay off!!! 

 
Thanks Pernille Pettersson Carmohn for not giving up on me and to myself for my stubborness for wanting to go further and keeping on trying to get it to have more diversity!!! 
 
Now: Soon I WILL defy gravity - and get the freedom to sing the songs I really like without sounding too classical and still having the privillege to use that tecnique when its required!! 
 
SOOO extreemly happy for it!! 
 

 


 

Felicia Hetmann Talent 09

 

Du startede til sang hos Pernille som 13 årig. Hvad har det gjort for dig som sanger at få implementeret en sangteknik så tidligt?

 

Jeg synes sangteknikken hjalp mig til at blive mere sikker og forstå hvad jeg egentlig gjorde. Jeg blev nemlig enormt inspireret til at prøve kræfter med en masse sange som jeg ikke havde turde før.

Jeg synes sangteknikken skaber en tryg ramme for hvad du må og ikke må og gør det muligt direkte at gå ind og sige ”lige præcis det gjorde jeg forkert” og det synes jeg er super fedt.

 

Betød det noget for dig i din medvirken i Talent 09 at du havde års undervisning i bagagen?

 

Uden tvivl! – jeg følte mig sikker i min sang – var der noget der skulle ændres, så vidste jeg hvordan. Det var helt klart en fordel.

 

Har undervisningen gjort noget for dig som menneske, dvs. har du fået mere selvtillid, er du blevet mere bevist om hvem du selv er etc.?

 

Ja bestemt. Uden den udvikling jeg har gennemgået gennem sangundervisningen, var jeg muligvis ikke blevet så udadvendt som jeg er nu. Det har helt klart øget min selvtillid, for jo mere sikker jeg er sangteknisk, jo større selvtillid har jeg til at optræde.

 

Hvor ville du have været i dag sangligt hvis du ikke havde fået undervisning?

 

Jeg havde simpelthen ikke haft selvtilliden. Sangteknikken er helt klart med til at skabe mig    som sanger

 

Hvad gjorde det for dig at blive undervist i udtryk/fortolkning af sangen?

 

Det var vildt fedt at få undervisning i udtryk/fortolkning

Jeg synes det er federe at synge når jeg har mig selv med og er bevidst om hvad sangen egentlig handler om – for det bliver betydelig nemmere at forholde sig til og komme udover scenekanten med.

 

Andet?

 

Jeg rejser langt for at få undervisningen, men jeg er ikke i tvivl om, at det er det værd.

 

 


Nicoline Siff Møller (Hovedrollen som Donna i Mamma Mia og flere andre musicals)

 

Min oplevelse af din Masterclass var udelukkende positiv og inspirerende!


Du formår at skabe en tryg ramme om den sårbare stemme - både for den trænede, den angste, den kontrollerede, den lærenemme og den låste! Med en rolig og sikker autoritet går du ind og læser den enkelte og ved - udfra mine iagttagleser - hvor du kan gå ind og tale til stemmens ejer, uden at presse sangeren unødvendigt psykisk. Du roser sangeren for at være på rette vej - du forlanger ikke mirakler. Derfor kan man arbejde i sit eget tempo og slippe for præstationsangsten!
 
Du lytter godt og har god indsigt i de mennesker du arbejder med. Du er selv dybt priviligeret sangligt, men det bliver aldrig dig der synger for eller virker overlegent dygtig i forhold til dine elever - du er en sindssyg god pædagog.
 
Med de rette værktøjer kan man dreje fortolkningen ganske lidt, og derved opleve kæmpe forskelle i udtrykket - udadtil, men også indeni. Det synes jeg at vi oplevede alle sammen i klassen.

Du har rigtig gode ideer til fortolkning og stemmeføring, og du formidler det klokkeklart! 

 

Glæder mig til at deltage en anden gang!
 

 


Michelle Groth (skuespiller og musicalperformer)
 

Jeg har flere gange været på kursus hos Pernille. Både i forbindelse med en audition men også bare for at træne min sangteknik.


Jeg har lært rigtig meget af disse kurser. Jeg har især fået bedre kontrol over min støtte, så  jeg har undgået hæshed i forbindelse med forestillinger og koncerter. Desuden har det åbnet en masse nye muligheder for effekter og kraft og højere toner.

Endvidere har jeg fået en kontrol over min stemme, som gør mig mere sikker i min sang. 

 

Pernille har givet mig en baggrundsviden i hvad jeg rent faktisk gør, og det gør det lettere at øve og styrke de kompetencer, jeg pludselig har opdaget jeg har.

Jeg har lært en masse forskellige effekter, som jeg kan bruge til at udtrykke følelser i sang. Dette har jeg brugt meget i mit arbejde med musical, og i forbindelse med sang jobs for at gøre sangene personlige.

Alt i alt har jeg efter at have været på kursus hos Pernille fået grundstenen til at blive en god sanger. Og med den i rygsækken har det været fantastisk at øve og styrke sin stemme selv og mærke at det virker!

Jeg kan varmt anbefale Pernille og er ikke i tvivl om, at jeg selv vil være deltager på mange af hendes kommende kurser.

 


Steen Zerlang PROFILES


Når du hører speaken på en Præsentationsvideo fra PROFILES, så er det min stemme, der fylder dine ører.

Stor tak til Vocalhouse og Pernille Carmohn for de fantastiske timer, hvor vi pudsede og rensede stemmen af til brug for speaks og også sang. 
Personlig udvikling på topniveau! ******

 

 


Heidi Zuchlag 

 

Hvad har du fået ud af dit solo forløb i Vocalhouse?

 

Jeg har fået nogle effektive værktøjer til at bruge min stemme og generelt fået en flottere klang på min stemme. Helt konkret kan jeg fyre den af på nogle toner som jeg aldrig havde troet var muligt. Værktøjerne fra undervisningen er nemme at tage med sig og selv flere uger efter den sidste undervisningstime forbedrer jeg mig stadig, med afsæt i det jeg har lært af Pernille. Det gode ved soloundervisning er, at man får så meget med sig, at man kan arbejde videre på egen hånd; hvad man lærer på én sangtime varer længere end én sangtime. Sideløbende med det tekniske er jeg blevet mere opmærksom på mit personlige udtryk og hvordan jeg kan eksperimentere med det. Jeg har også fået nogle gode insidertips til når man går til castings.

 

Hvordan er Pernille som underviser?

 

Pernille er super dygtig og en super skarp analytiker. Hun er hurtig til at spore sig ind på hvad problemet er og kan med meget små indgreb skabe store resultater på en enkelt sangtime. Som underviser er hun energisk og karismatisk og bare på. Og så er hun sjov og meget behagelig!

 

Fik du indfriet dine forventninger til solo forløbet?

 

Ja absolut! Det er ikke en underdrivelse at jeg er forbløffet over hvad jeg på så kort tid er blevet i stand til at gøre med min stemme! Og jeg bliver stadig bedre!

 

Hvad synes du om lokalerne?

 

Lokalerne på Vesterbrogade er rigtig fede, lyse og store, et godt sted at synge igennem – og så midt i København, det er også et plus!

 


Rebecca Krag 

 

Da jeg startede med enetimer hos Pernille, var det med henblik på at overkomme angsten for at synge. Jeg havde ikke på forhånd den store erfaring i at synge og opfattede min stemme som meget spinkel. 

 

Men pga. sangteknikken og Pernilles venlige og trygge forum samt professionelle undervisning, nåede jeg på blot fem timer en kæmpe udvikling. 

 

Jeg havde nogle vilde aha-oplevelser af min stemme og fik afkræftet hvad jeg troede den kunne. 
Samtidig fik jeg en større tryghed for at synge i fremtiden. 


 
Jeg kan derfor kun varmt anbefale Pernille som lærer!:-)
 

ER OGSÅ BLEVET SAGT OM PERNILLE:

 

Ærlig, lydhør, synger godt, humoristisk, sjov. menneskelig, empatisk, tjekket, naturlig, troværdig, tillidsvækkende, fantastisk sangerinde, sød og positiv, respekt for den enkelte, meget dygtig, ligefrem, imødekommende, anstændig, pålidelig, godt humør, nævær, professionel, glad.

 

NYHEDSBREV
 
SÅDAN FÅR DU PUBLIKUM TIL AT LYTTE! 
GRATIS GUIDE DIREKTE I DIN INDBOKS.
 
Tilmelding:
 
E-MAIL:

FORNAVN: