BRANCHEN | OM PERNILLE

 


 

Behersker Pernille selv evnen til at stå på en scene eller gå til audition?

 

Vi har spurgt Bengt Bauler. Producent og instruktør på Mamma Mia i hele Scandinavien og uddannet skuepiller i Sverige. Har bla. arbejdet på Dramaten i Stockholm og i Rederiet på svensk tv. Pernille arbejdede for Bengt på Mamma Mia.

 

Kan du huske hvad du lagde mærke til ved Pernille til audition, var hun selv god til at gå til audition?

Jeg lagde mærke til hendes direkte måde at kommunikere på med det samme, hun undskyldte ikke, hun var bare sig selv og  sang uden problemer. Det så enkelt ud.

 

Hvad er hendes styrker på scenen?

Hendes nærvær i nuet. Det der sker nu -  det sker nu og er ikke noget som bare er lært til prøverne – hun tar impulser og gir impulser på scenen. Det er stort og sjældent – specielt i musical branchen.

 

Har Pernille selv god sangteknik?

Pernille har en enestående og meget speciel stemme – som hun behersker fuldt ud. 

 

 


 

Vi har spurgt Susanne Breuning om de samme spørgsmål. Hun var instruktør på Mamma Mia og har lavet et utal af musicals, tv, tegnefilm, revyer mm herhjemme.

 

Er Pernille selv god til at gå til audition? 

Ja .Venlig, smilende, imødekommende og til at arbejde med.

 

Hvad er hendes styrker på scenen?

Hendes ærlighed. Pernille er aldrig udvendig. Hun ved hvad hendes rolle tænker og føler, og spiller det. Og så har hun en gave – hun har den fedeste humor.

 

Har Pernille selv god sangteknik?

Det tror jeg, hun er kommet snottet og træt og alligevel har det ikke været til at høre for puplikum.. Og selvom der er blevet sunget i mange timer for fuld blæs –synger hun stadig den stille sang.

NYHEDSBREV
 
SÅDAN FÅR DU PUBLIKUM TIL AT LYTTE! 
GRATIS GUIDE DIREKTE I DIN INDBOKS.
 
Tilmelding:
 
E-MAIL:

FORNAVN: