HVAD ER BEYONCE´S HEMMELIGHED?Jeg er stor fan af Beyonce! Ikke specielt hendes musik, men som performer er hun i mine

øjne en af de største! 
 

Hun arbejder bevidst med sit udtryk. 
Beyonce har skabt figuren Sasha Fierce for at kunne sætte sig selv fri på scenen.

Sasha Fierce er super sexet, stærk, frygtløs, agressiv og en masse andre ting som Beyonce ikke nødvendigvis er privat. Hun kan, når hun skal optræde, bevidst træde ind i karakteren Sacha Fierce.

Beyonce siger at Sacha Fierce ikke er hende og at folk omkring hende ved hvem hun virkelig er. Det er en måde, hun adskiller det hun gør på scenen, og den hun er privat.

Genialt! 
Hvor tit har jeg ikke stået med sangere som ikke tør gå ud i en bestemt følelse eller tilstand fordi: "så tror folk  jo bare, det er sådan jeg er..."

Der er mange måder at arbejde med sit udtryk på, men at skabe et alter ego som Sacha Fierce er da værd at prøve. I Danmark tillader vi os sjældent at bare indtage scenen selvsikkert, sexet, agressivt, vulgært eller what ever, for hvad vil folk ikke tænke?? Det er jo ikke MIG!

Vi mennesker rummer alle følelser. Som skuespiller er man så heldig, at man kan få lov til at arbejde med de "mørke" sider via skabelsen af en given figur/karakter, hvorfor ikke overfører det til sangere?

Du skal stadig bruge dine egne følelser, men måske er det nemmere at sætte dig selv fri - dykke ind i "mørket", via en figur?

En anden ting omkring Beyonce er, at hun er så sangteknisk fænominal, at hun også på dette punkt kan sætte sig selv fri. Hun er en knokler, har arbejdet intenst med sang, dans og performance i mange år og hun er nået LANGT! (Kan man nå længere?)

 


 

Vil du nå lige så langt som Beyonce...? 


 


 

Mindre kan også gøre det! 


På 12-ugers kurset STAR POWER arbejder vi henimod DIN frigørelse som sanger.

Kenneth Carmohn underviser i Carmohnteknik. 
Carmohnteknik er skabt med henblik på at at frigøre dit talent, individualitet, sande personlighed og kreativitet gennem øvelser både med og uden sang. 

 
Pernille Carmohn underviser i Acting songs.
En skuespilteknik udviklet specielt til sangere. Her kommer du i dybden med teksten og får redsaberne til 100 % nærvær på scenen. 

Kristoffer Hegelund underviser i rytmik/improvisation
Her får du for alvor redskaber til at gøre din sang til din egen. Via improvisationer finder du din egen måde at synge et evt. kendt nummer på og du tydeliggør dermed dig som kunstner.

Pernille Carmohn underviser i Komplet Sangteknik. Med den korrekte teknik frigør du dig selv som sanger og vil synge toner du ikke troede var muligt!

STAR POWER får du ganske enkelt - det der skal til for at sætte dig selv fri!

 

Vi slutter hele moletjavsen af med en offentlig koncert i Kulturhuset Galaksen med DIG som solist!

 


Interesseret?LÆS MERE OM STAR POWER


WOW! DET VIL JEG MED PÅ! 


 Vi glæder os til at arbejde med dig!Vocalhouse

V. Pernille P Carmohn

NYHEDSBREV
 
SÅDAN FÅR DU PUBLIKUM TIL AT LYTTE! 
GRATIS GUIDE DIREKTE I DIN INDBOKS.
 
Tilmelding:
 
E-MAIL:

FORNAVN: